Na noite do 20 de febreiro, o "Niño de paxaro" estaba destinado a ser un mar de alegría.

Atletas de todo o mundo e de todo o mundo reuníronse unha vez máis para gozar da cerimonia de clausura dos Xogos Olímpicos de Inverno, a cerimonia de clausura dos Xogos Olímpicos de Inverno.

Xuntos levaremos o éxito dos Xogos Olímpicos de Inverno de Pequín.

novo (3)

Encantaríame compartir contigo hai cinco momentos memorables nos Xogos Olímpicos de Inverno de 2022 en Pequín.

2,23 (3)

Pequín 2022 Xogos Olímpicos de inverno de esquí de estilo libre feminino gran salto final, pouco máis dun ano de adestramento, a China Gu Ailing no último salto por primeira vez na dificultade súper alta de 1620, obtivo unha puntuación alta de 94,50, cunha puntuación total de 188,25 puntos para gañar a medalla de ouro, facendo historia.A francesa Tess Ledeuxl logrou a medalla de prata con 187,50 puntos, e a suíza Mathilde Germaud a medalla de bronce con 182,50 puntos.

2,23 (2)

Xiro do corpo esquerdo 1620 graos placa de agarre de seguridade "que difícil é esta acción? É o "teito" actual do gran salto feminino. O que é máis sorprendente é que Gu Ailing nunca tocou este movemento en competicións oficiais antes.

2,O xaponés Yuzuru Hanyu quedou no posto 21 na competición de patinaxe libre masculina de patinaxe artística.

A primeira acción da apertura foi o salto de catro semanas de Axel (4A), pero caeu ao non controlar o seu centro de gravidade e aterrou.

novo

'4A ninguén tivo éxito nunca ninguén sabe como ter éxito ás veces tamén penso que ninguén pode ter éxito'

Como un dos saltos máis difíciles da patinaxe artística.Ningún atleta o fixo nunca nunha competición oficial, pero optou por tentalo desafiar.Un éxito ou un fracaso non define a grandeza, romper os límites e escalar montañas máis altas é o verdadeiro encanto dos deportes de competición!

3,

2,23 (5)

Cando os Xogos Olímpicos de inverno coñeceron o Ano Novo chinés, Matt Weston, un motoneve con armazón de aceiro de 24 anos do Reino Unido, aproveitou a oportunidade para involucrar a cultura tradicional chinesa.o 3 de febreiro, compartiu na súa plataforma de redes sociais unha copla do ano novo chinés escrito cun pincel e pediu aos internautas que adiviñaran o que estaba escrito.a foto foi lanzada e xerou moito buzz e centos de gústame.

4.

2,23 (6)

O ucraíno Oleksandr Abramenko gañou a medalla de prata e o membro do Comité Olímpico Ruso Ilya Burov gañou a medalla de bronce.

Esta imaxe de arriba é o momento no que Ilya Burov pechou e abrazou con forza a Abramenko mentres compartían a súa alegría despois de que se anunciase a clasificación final.

5.

novo (2)

É a lenda alemá da patinaxe de velocidade "Grandma Skater" Claudia Pechstein, que gañou cinco medallas de ouro, bateu marcas mundiais e cumpre 50 anos por oitava vez nos Xogos Olímpicos de Inverno.Aínda que rematou no último lugar na carreira de 3000 metros de patinaxe de velocidade, aínda estaba moi contenta "Patinei a meta cun sorriso na cara".Como dixo Pechstein: "As miñas pernas son vellas, pero o meu corazón aínda é novo".Saudamos ao veterano que persevera e se aferra ao seu soño.

2,23 (8)

Bai Chang (Hundredcare) espera que a carreira de todos sexa un éxito tan grande como os Xogos Olímpicos de Inverno de Pequín, "Un mundo, unha familia": os Xogos Olímpicos de Inverno de Pequín chegan ao seu fin cunha cerimonia abraiante"

Hora de publicación: 23-feb-2022